Консултантски панели, пролет 2007

СЪВМЕСТНО С 


организира и успешно проведе Консултантски панели по модерен мениджмънт на хотели и ресторанти Пролет 2007. Събитията се състояха на 21 април, 2007 г. в к.к. Боровец, хотел Флора Резидънс, 4* и на 28 април, 2007 г. в к.к. Златни пясъци, хотел Лилия, 4*.

 


За първи път от 2001 г. семинарите се състояха в неработни дни /събота/, а участниците имаха възможност да комбинират професионалното си развитие и с кратка почивка на следващия неделен ден със своите близки. Поканени бяха и взеха участие едни от най-добрите професионални мениджъри по хотелиерство и ресторантьорство в България - г-н Джоузеф Халбхер, г-жа Мая Маринова и г-н Виктор Леонов /повече за тях можете да научите в края на този материал/. Национален хотелиерски мениджмънт клуб изказва своите благодарности както към тях, така и към г-н Николай Ярмов, Изп. директор на Център за предприемачество и управленско развитие, които съдействаха финансово и организационно в осъществяването на тази поредна инициатива.
П Р О Г Р А М А


9:00 – 9:30 Регистрация

9:30 – 9:40 Откриване
Илиян Иванов, Председател, Национален хотелиерски мениджмънт клуб
Николай Ярмов, Изп. директор, Център за предприемачество и управленско развитие
 

9:40 – 10:40 Оценка на пазарната стойност на хотел
Джоузеф Халбхер, Изп. директор, АСR Hotel Experts
(осигурен превод)

10:40 – 10:50 Рока – нова култура в банята 2007        •  

10:50 – 11:10 Кафе-пауза

11:10 – 12:10 Интернет пространството: дистрибуционен канал или рекламна брошура? Онлайн маркетингови стратегии за разработване на хотелски Уеб сайт.
Мая Маринова, Комплексен управител, Дипломатически клуб „Глория палас”, София

12:10 – 13:10 Таймшеър, кондоминиъм, голф и спа - втора част на филма за хотелските концепции, посетени по време на делегацията в Маямисрещи с ръководството на хотелите Westgate at South Beach Miami, Four Seasons Miami, Ritz Carlton Miami Beach и Doral Golf Resort and Spa

13:10 – 14:10 Време за индивидуален обяд

14:10 – 14:20 Особености на кредитирането на хотелски бизнес
Надя Захариева, Мениджър „Инвестиции”, Българо-американска кредитна банка
Анелия Димитрова, Мениджър „Инвестиции”, Българо-американска кредитна банка

14:20 – 15:20 Създаване на печелившо и добре работещо меню
Виктор Леонов, Мениджър „Храни и напитки”, Радисън САС Хотел София            •  

15:20 – 15:30 Закриване и връчване на сертификати на участниците


 
Джоузеф Халбхер

Немски експерт по хотелиерство и ресторантьорство с над 35 години международен опит. Той е живял и работил в Германия, Белгия, Холандия, Филипините, Южна Корея, Хонг Конг, Сингапур, Индонезия, Китай, Обединените Арабски Емирства, Саудитска Арабия, Йемен, САЩ, а от 5 години живее и работи в България. Доскорошен генерален директор на хотелите Кемпински Зографски София и Кемпински Гранд Ермитаж Златни пясъци.Мая Маринова

Магистърска степен по Европейски туристически мениджмънт от Университета Борнемут, Великобритания. Специалист по интернет комуникации в туристическия отрасъл. Девет години опит в хотелиерството и ресторантьорството на различни позиции. В момента е комплексен управител на Дипломатически клуб „Глория палас”, София.
Виктор Леонов

Дипломира се в Лондон. Специалист по мениджмънт на храни и напитки. Над 10 години опит както в самостоятелни ресторанти, така и в 4- и 5-звездни хотели в чужбина и България – Radisson SAS, JJW Hotels and Resorts, Hilton и Royal Garden Hotel- UK. Има 9 години опит в мениджмънта на екипи от 5 до 90 служители. Член на Ресторантьорската асоциация на Обединеното Кралство, както и на ‘Academy of Food and Wine Service’– UK.

календар събития