ГОДИШЕН ФОРУМ 2005

Годишен форум 2005 На 13 октомври в Интер Експо Център, гр. София се проведе Годишен Форум 2005 на Национален Хотелиерски Мениджмънт Клуб. Основните акценти в програмата бяха насочени към анализ на предимствата и недостатъците при създаване на държавна агенция по туризъм или министерство, с оглед приключилите избори за централна власт и преструктуриране на държавната администрация.
.
В събитието взеха участие Димитър Хаджиниколов, Зам.-министър на културата отговарящ пряко за туризма, Божидар Божинов, председател на Българската търговско-промишлена палата, Борислав Цеков, юрист, Георги Стоев, Управляващ директор на Industry Watch, Николай Миндов, председател на Асоциацията на екскурзоводите в България, Христо Рашев, председател на Българската асоциация по балнеотуризъм, Барбара Пейдж-Робъртс, член на УС на Българската организация за конгресен туризъм, Станимир Станков, председател на Националната асоциация за SPA и Wellness туризъм, Цвети Миланова, председател на Националната асоциация по балнеология и туризъм, Александра Илиева, председател на Сдружението на IATA агенциите в България, както и над 160 собственици, изпълнителни директори и мениджъри на хотели и ресторанти и управители на фирми, обслужващи отрасъл "Хотели и ресторанти" от цялата страна.


 По традиция по време на заключитения коктейл бе проведена и дегустация на вина. Тази година презентацията бе на италианската винарна Руфино. Бе разиграна и томбола, по време на която бяха изтеглени и печелившите редовно членство в Национален хотелиерски мениджмънт клуб за 2006 година:

  • Хотел "Маркита" - Велинград
  • "Бест Уестърн Хотел Европа" - София и
  • Хотел "Жерави" - Слънчев бряг
календар събития